Girlzzz loommiddag in The Point in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

loomelastieken-537x272PUTTERSHOEK – Het is weer tijd voor Girlzzz, een speciale middag voor meiden, op zondag 6 juli. Het thema is Loomen. Dit is een nieuwe rage met elastiekjes, je kan er verschillende dingen mee maken: armbandjes, ringen, beestjes, figuurtjes, etc.

Deelname kost 5 euro en daarvoor krijg je zo’n 800 elastiekjes, wat te drinken en een zoutje tijdens het loomen. Inschrijven voor deze middag is verplicht en kan via [email protected] of bel naar Welzijn Hoeksche Waard 0786766327.

Heb je geen loombord?

Geen probleem, wij hebben een aantal borden op voorraad. De middag is van 14:00 tot 16:00 in jongerencentrum the Point, Sportlaan 6a in Puttershoek. Geef bij het opgeven even aan of je een eigen bord hebt. Wees er snel bij, want vol is vol.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren