Zeskamp bij jongerencentrum The Point in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Welzijn-Hoeksche-WaardPUTTERSHOEKOp vrijdag 18 juli van 16.00 tot 18.00uur zal het terrein bij jongerencentrum the Point worden omgetoverd tot een echte zeskamp plaats. Jongeren in de leeftijd van 10 t/m 16 kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan maar liefst 6 leuke onderdelen.

De zeskamp bestaat namelijk uit waterballon gooien, driepootrace, flessenvoetbal, fietsbandwerpen, skilopen en touwtrekken. De dag zal worden afgesloten met heerlijke hamburgers van de barbecue. Een heerlijk begin van de zomervakantie. Je kan je inschrijven met een team van minimaal 4 deelnemers. Heb je geen team, ook geen probleem! Dan wordt je op de dag zelf in een team geplaatst. De kosten voor deelname zijn €2,50 p.p. inclusief hamburger!

Voor inschrijvingen mail naar [email protected] of bel naar Welzijn Hoeksche Waard 078 676 6327.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren