Nieuwe adverteerder Bandenservice Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Logo_Bandenservice_Numansdorp_grootHoeksche WaardVandaag heten wij Bandenservice Numansdorp welkom als adverteerder op Hoeksch Nieuws, 

Over Bandenservice Numansdorp

Bandenservice Numansdorp. Leo de Ruiter is na vele jaren inmiddels een vertrouwd gezicht in de Hoeksche Waard (Strijen, Oud-Beijerland, Klaaswaal en Numansdorp etc.). Onze klantenkring is dan ook in de afgelopen jaren flink gegroeid. Van particulieren tot veel bedrijven die op kosten willen besparen of zekerheid willen als het gaat om het juist plaatsen van banden. Bandenservice Numansdorp levert dan ook vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke service.

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die niet alleen over een goede opleiding beschikken maar ook jaarlijks hun kennis verdiepen door externe cursussen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we specialist zijn op het gebied van banden en wielen. Van steekwagens, personenauto’s, vrachtwagens en tractoren tot grondverzetmachines. Wij hebben altijd de juiste band, en vaak zelfs op voorraad. Van high-tech merkband tot uitstekende budgetband voor dagelijks gebruik.

Ook voor klein onderhoud en APK
Naast banden en velgen kunt u bij Bandenservice Numansdorp ook terecht voor klein en in een aantal gevallen zelfs groter onderhoud, uitlaten, schokdempers, trekhaken, verlagingsveren, remmen, accu’s en verhuur van banden. Bovendien verzorgen we APK keuringen. Snel en goedkoop. Eventueel zelfs in combinatie met uw bandenwissel, waardoor u nooit lang hoeft te wachten.

Ook adverteren op Hoeksch Nieuws ?

Ook voor u als ondernemer is er plaats zo kunt u het volgende op onze site krijgen:

  • Naamsvermelding op onze pagina de Hoeksche Winkelstraat ( Inclusief link naar uw website )
  • Aanbiedingen van uw bedrijf/ winkel vermeld in het nieuws en de pagina aanbiedingen, en ook via Twitter en Facebook.
  • Een vast logo in de rechterkolom op elke pagina van de site.
  • Andere formaten op andere plek is uiteraard ook mogelijk door te informeren naar de mogelijkheden.

Dit allen voor slechts 100 euro per jaar ex B.T.W.

Mocht u een vermelding willen dan horen wij dit uiteraard graag. U kunt een mail sturen naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.