Werkplekken voor zzp’ers in gemeentehuis Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10394467_719148944813697_4782334107014786425_nMAASDAMVanaf maandag 14 juli kunnen zzp’ers in het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam terecht voor een werkplek. Gemeente Binnenmaas verhuurt vanaf die datum enkele ruimtes in het ‘nieuwe’ gedeelte van het gemeentehuis. Iedere werkplek kan per dagdeel worden gehuurd. Het tarief is marktconform en de flexibiliteit is maximaal. Gebruikers van de werkplekken kunnen ook gebruikmaken van andere faciliteiten in het gemeentehuis, zoals een toilet, koffieautomaat en het bedrijfsrestaurant.

Uit een onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat zzp’ers behoefte hebben aan flexibele werkruimte. Vanwege interne verhuizingen in het gemeentehuis wordt er van een aantal kantoorruimtes minder gebruikt gemaakt en daarom stelt gemeente Binnenmaas bij wijze van proef de komende maanden een aantal werkplekken beschikbaar.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw J. van der Sluis van gemeente Binnenmaas via het e-mailadres [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren