Verwarde oudere man uit Nieuw-Beijerland thuisgebracht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10398677_559021464204423_4010895666968997805_nZuidland / Nieuw-Beijerland – Medewerkers van  Snackpoint De Ring in Zuidland spraken op zaterdagavond 2 augustus een oudere man die een verwarde indruk maakte en de weg niet meer wist. 

De man vertelde dat hij in Nieuw-Beijerland woonde. Gezien het feit dat de veerpont bijna niet meer voer en men ongerust was of de man na aanwijzingen wel thuis zou komen, besloten de mensen van de snackbar om de man thuis te brengen. Samen met zijn fiets werd hij door hen veilig thuis afgezet. De politie kwam ter plaatse en kon de thuiszorg inschakelen die de zorg overnam.

De medewerkers van Snackpoint De Ring in Zuidland werden bedankt door de Politie.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren