ADHD café Strijen heeft zijn deuren OPEN in de vakantie!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

ADHDStrijen – Donderdag 7 augustus staat de deur van ‘De Ooievaer en t´Schaep’ (voorheen Pinokkio) ondanks de vakantie gewoon open voor ADHD café Strijen.

Vanaf 20.00 uur is gastvrouw/ervaringsdeskundige Pauline van Roon aanwezig om u te ontvangen. De doelstelling van een ADHD café is het in contact komen met mensen met- of affiniteit hebben met ADHD of aanverwante stoornis. Laagdrempelig staat voorop. Het gaat om een gezellig samen zijn met mensen die je begrijpen of begrip hebben voor ADHD. De bezoekers van een ADHD café ervaren het als zeer plezierig en ontspannen met lotgenoten onder elkaar te zijn.

Elke eerste donderdag van de maand is Pauline van 20.00 uur tot 23.00 uur aanwezig bij het gastvrije restaurant ‘De Ooievaer en t´Schaep’ te Strijen voor het AD(H)D café.

Tevens verzorgen ADHD café Strijen i.s.m. ADHD-Presents……. regelmatig Regionale Thema Avonden (RTA) waarvoor professionals worden uitgenodigd te komen spreken.

Voor meer informatie over het ADHD café Strijen: www.facebook.com/groups/1431543030393832/ www.adhd-presents.jouwweb.nl of mail naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren