Kinderopvang Kidspalace in ‘s-Gravendeel heeft 2e BSO locatie geopend

745

image‘s-GravendeelPer 1 september heeft Kinderopvang Kidspalace haar tweede buitenschoolse opvang geopend. Deze nieuwe locatie is gevestigd aan de Vlasakker 2 te ‘s-Gravendeel. Eigenaresse Inge de Boorder heeft deze BSO overgenomen van de voormalige stichting Hoeksche Waard Oost.

Door het faillissement van deze stichting zijn vele ouders op zoek naar buitenschoolse opvang. De tweede locatie van Kidspalace biedt de kinderen weer buitenschoolse opvang. Bij Kidspalace is nog steeds veel vraag naar BSO. Iets wat in deze tijd als bijzonder gezien mag worden. De groeiende wachtlijst verwacht men te reduceren door de opening van deze dependance .

In deze dependance start men een nieuwe groep. Deze groep een zgn. instroomgroep is een mooie aanvulling op het huidige opvang aanbod. De instroomgroep is een rustige en leerzame groep van maximaal 10 kinderen. De kinderen starten hun BSO periode in deze groep en stromen vanaf hun vijfde jaar door naar de locatie aan de Vlasakker 1.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.