Regiogebed Hoeksche Waard

167

biddenOUD-BEIJERLAND – Op vrijdagavond 26 september om 20:00 uur organiseert Crossroad Hoeksche Waard weer een maandelijkse gebedsavond.

We bidden dit keer in het bijzonder voor het Crossroad Event dat zaterdag en zondag plaatsvindt in sporthal De Boogerd. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te bidden. We bidden ter plekke: sporthal De Boogerd, Hortensiastraat 5, Oud-Beijerland.

Uiteraard bidden we ook om voorbede te doen voor de Hoeksche Waard. We bidden onder andere voor de inwoners van de Hoeksche Waard en de kerken. Door het regiogebed leren christenen elkaar over kerkmuren heen kennen en willen we groeien in het gezamenlijk gebed.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.