Workshop Facebook I like! in Bibliotheek Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

BibliotheekNumansdorp – Veilig gebruik maken van Facebook, een account aanmaken en de juiste privacy instellingen aanvinken. De Bibliotheek Hoeksche Waard verzorgt op donderdag 30 oktober een workshop Facebook in de vestiging Numansdorp. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is en wil weten wat er allemaal mogelijk is met Facebook.

Heel veel mensen begeven zich op Facebook. Als Facebook een land zou zijn, had het – na China en India – de meeste inwoners. Wat is er leuk aan Facebook? Wat kan je ermee? Deze workshop geeft informatie over het aanmaken van een account, de juiste privacy instellingen, taggen, foto’s uploaden, de invloed van Google, liken en vrienden uitnodigen. Mediacoach Hetty van der Weijden ontsluiert alle geheimen van Facebook en vertelt precies wat Facebook zo leuk maakt.

Voor deze workshop hebben deelnemers enige computervaardigheid nodig en een al aangemaakt Facebookaccount. Mensen die nog geen account hebben, maar wel nieuwsgierig zijn naar Facebook, zijn van harte welkom om een uur voor aanvang van de workshop al naar de bibliotheek te komen om samen met onze Mediacoach een Facebookaccount aan te maken.

De bibliotheek Hoeksche Waard wil het publiek informeren over mediaontwikkelingen. Daarom is deze Facebook workshop door de Bibliotheek ontwikkeld voor bibliotheekleden en natuurlijk ook voor mensen die niet lid zijn van de bibliotheek. De workshop wordt gegeven door Mediacoach Hetty van der Weijden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website (debhw.nl) of in de Bibliotheek. Maximum aantal deelnemers is twaalf.

Donderdag 30 oktober | 20:00 uur – 21:30 uur (vooraf account aanmaken 19:00 uur) | Bibliotheek Numansdorp | Wethouder van der Veldenweg 3 | 3281 AN | Numansdorp | tel: 0186 653432 | Kosten € 10,00 voor niet-leden | € 5,00 voor leden.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren