Verhalen vertellen is een feest, verhalen beluisteren een nog groter feest

0
303

10612872_800851226640657_5439090509054494050_nPUTTERSHOEK – De Verhalenkaravaan bestaat 12,5 jaar. Jaren waarin veel Hoeksche Waarders hebben kunnen genieten van wellicht de oudste, maar nog steeds springlevende, vorm van vermaak: het luisteren naar verhalen.Reden voor een feestje. In samenwerking met Alcazar en Muziekschool ToBe, heeft de “Verhalenkaravaan” een jubileum programma samengesteld.

Op 13 november 2014 zullen ongeveer 10 vertellers van de “Verhalenkaravaan” in drie zalen van Alcazar verhalen vertellen. Het thema voor de avond is uiteraard “FEEST”.

Er zullen drie “huiskamers” zijn waar steeds twee verhalen worden verteld. Sommige vertellers hebben een muzikale begeleiding en anderen nemen u alleen met woorden mee op avontuur. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door zeer getalenteerde leerlingen van de Muziekschool ToBe. Daarbij moet u denken aan b.v. een harp, gitaar, accordeons en wellicht een cello in combinatie met fluit.Na de twee verhalen en de muziek wisselen de bezoekers van huiskamer. Het wisselen van huiskamer gebeurt twee maal, zodoende krijgt u minimaal 6 verhalen te horen van steeds verschillende vertellers. Natuurlijk is er tijd voor een drankje, dat genuttigd kan worden in de centrale hal van Alcazar.

De vertellers zullen ervoor zorgen dat het voor u, als bezoeker, een feest wordt om te komen luisteren. De vertellers zijn vanaf 19.30 uur te beluisteren in de huiskamers (Alcazar is open om 19.00 uur).
De aftrap zal door Eelse Bies worden gedaan, oprichter van de “Verhalenkaravaan”.

Kaarten zijn voor € 5,00 per stuk te verkrijgen aan de kassa van Alcazar in Puttershoek.
Gezien de grote belangstelling in voorgaande jaren en het beperkte aantal plaatsen, is het verstandig van te voren kaarten te reserveren bij het VVV kantoor in Oud-Beijerland, Waterstal 3, tel: 0186 616000 of [email protected]

Ook zijn er kaarten telefonisch te reserveren bij: Marjolein v.d. Stouw, tel: 0186 603076 of Cees van Gent tel: 078 6732463. Het afhalen van de kaarten kan vanaf 15 oktober.

Zien wij u straks terug in één van de huiskamers?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.