Workshop Windows 8 voor gevorderden in Bibliotheek Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Fake_Windows_8_StartOud-BeijerlandNu windows XP niet meer ondersteund wordt stappen veel mensen over naar Windows 8. Dat werkt heel anders dan het oude vertrouwde XP of Windows 7. Deze workshop van De Bibliotheek Hoeksche Waard wijst de weg om goed gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden.

Wie in deze tijd een nieuwe Windowscomputer of -laptop koopt, krijgt standaard te maken met Windows 8. De workshop op donderdagavond 6 november (inloop vanaf 19.15 uur) in Bibliotheek Oud-Beijerland is de opvolger van de eerder gegeven workshop ‘Windows 8 voor beginners’. Iedereen die deze basiscursus heeft gevolgd of al ervaring heeft met het werken met Windows 8 kan deelnemen aan de workshop. Aan de orde komen onder meer het werken met, en beheren van, bestanden (bijvoorbeeld het gebruik van Windows Verkenner en het werken met opslagmedia), het werken met Internet Explorer en het aansluiten en installeren van randapparatuur als een tweede scherm en een USB printer.

Bij de workshop hoort een cursusboek, dat tijdens de cursus kan worden aangeschaft. Basiscursus Windows 8 (€ 19,95 incl. BTW), Auteur: Anton Jacobsen. Deelnemers wordt gevraagd hun laptop – indien mogelijk – mee te brengen.

Donderdagavond 6 november | inloop vanaf 19.15 uur | 19.30 uur tot 22.00 uur |kosten: € 10 voor niet leden, € 7,50 voor leden | Vooraf aanmelden bij de bibliotheek of via www.debhw.nl | Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.