Arrestatie bij uit de hand gelopen ruzie in Oud-Beijerland

1935
foto: politiehond doorzoekt woning / twitter politiehonden Rdam

foto: politiehond doorzoekt woning / twitter politiehonden RdamOud-Beijerland – Woensdagavond 29 oktober is er aan de Ranonkelstraat in Oud-Beijerland een man opgepakt voor bedreiging. Volgens omstanders zou er ook geschoten zijn, maar de politie heeft geen wapen of hulzen kunnen vinden.

Agenten kregen een melding dat er schoten gelost zou zijn in de Ranonkelstraat. Toen de politie daar aankwam waren er veel omwonenden op de been met in het midden twee ruziemakende mannen. 1 man bedreigde de ander zo ernstig, dat hij werd opgepakt.

De politie heeft met honden de hele straat en de woning van een van de mannen doorzocht, maar heeft niets gevonden. Waar de ruzie tussen de mannen over ging, is niet bekend nader onderzoek zal dit uitwijzen.

foto: twitter politiehonden Rdam


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.