Rabobank Hoeksche Waard Fuseert.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

10668822_1461687410765187_4271453164950684646_oHEINENOORD – Vanaf 1 januari 2015 gaan de Rabobanken Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee samen verder als Rabobank Het Haringvliet. De ledenraden stemden hiertoe op maandagavond 27 oktober 2014 in met de voorgenomen fusie tussen beide banken. In totaal komen er met de fusie 30 mensen op straat. Een deel vertrekt vrijwillig en en deel wordt boventallig verklaard.

Rabobank Het Haringvliet

Het Haringvliet is een voormalige zeearm tussen Voorne-Putten en de Hoeksche Waard in het noorden en Goeree-Overflakkee in het zuiden. Een groen en karakteristiek landschap op de grens van land en water. En vanaf nu legt dit water de verbinding tussen beide Rabobanken die samen verdergaan als, hoe kan het ook anders: Rabobank Het Haringvliet.

Een krachtige bank

Het directieteam van de nieuwe bank wordt gevormd door directievoorzitter Jan de Waard, directeur Bedrijven Willem Punt , directeur Particulieren Richard van Maurik en directeur Bedrijfsmanagement Martin Alderlieste. Samen vormen zij een sterk team met open blik naar de toekomst. Directievoorzitter Jan de Waard: ‘We zijn een bank met ambities. We willen een bank zijn met een onderscheidend aanbod voor klanten en leden, lokale en betrokken dienstverlening, uitstekende advieskwaliteit, diverse specialismen, een modern kantoren- en apparatennetwerk en een  koploperspositie in online dienstverlening. Met de fusie hopen we één krachtige bank in de regio te worden.’


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren