Tweede ondernemersbijeenkomst gemeente Cromstrijen smaakt naar meer

0
427

IMG_0255KLAASWAAL – De tweede ondernemersbijeenkomst in de gemeente Cromstrijen vond dinsdag 28 oktober 2014 plaats bij het bedrijf Van Rennes in Klaaswaal. Ongeveer 50 geïnteresseerden bezochten de bijeenkomst, bestaande uit lokale ondernemers, het bestuur en leden van de ondernemersvereniging Hoeksche Waard en het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen. Dit keer ging het onderwerp van de bijeenkomst letterlijk de diepte in met het thema “kabels, feiten & fictie”.

Na een welkomstwoord door de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente, mevrouw Zeegers, stelde de heer Paans, wethouder Economische Zaken zichzelf voor aan de aanwezigen. Hij benadrukte het belang van deze bijeenkomsten om daarmee alle ondernemers uit Klaaswaal en Numansdorp te verbinden met elkaar en met de gemeente. Ook de goede samenwerking met Ondernemersvereniging Hoeksche Waard stipte hij aan en de bedrijfsbezoeken die hij samen met de bedrijfscontactfunctionaris aflegt bij lokale ondernemers. Op die manier hoor en zie je wat er speelt.

Directeur van Van Rennes, de heer Bervoets, presenteerde zijn bedrijf aan de aanwezigen. Het bedrijf bestaat sinds 1956 en behoort tot een van de grootste installateurs in de regio. Het bedrijf kent drie verschillende divisies: Elektrotechniek, Installatietechniek en Industrial Automation.

IMG_0267De locatie bood een mooie verbinding met het thema van de bijeenkomst “kabels, feiten & fictie”. Namens KPN, verzorgde de heer De Koning een presentatie over glasvezel. Na de presentaties was er gelegenheid om met elkaar in gesprek te treden onder het genot van een hapje en drankje.

De gemeente Cromstrijen organiseerde begin dit jaar samen met de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard een eerste ondernemersbijeenkomst bij Van Gemeren Mechanisatie B.V. Om in verbinding te blijven met de lokale ondernemers, organiseert de gemeente in samenwerking met de Ondernemersvereniging en lokale bedrijven twee keer per jaar een themabijeenkomst.

Heeft u als ondernemer een onderwerp dat u graag aan bod wilt laten komen tijdens deze bijeenkomst? Of biedt u de mogelijkheid om tijdens deze bijeenkomst een kijkje te geven in uw bedrijf? Laat het de gemeente weten door een email te sturen naar [email protected]. De eerstvolgende ondernemersbijeenkomst vindt plaats in het voorjaar van 2015.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.