Wegwerkzaamheden in Westmaas

181

Werk in uitvoeringWESTMAAS – Op 3 november starten de werkzaamheden aan de kruising Munnikendijk/Prins Willem Alexanderlaan in Westmaas. De kruising wordt uitgevoerd als een verhoogd kruisingsvlak in signaalrode stenen. De werkzaamheden nemen ongeveer zeven werkdagen in beslag. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Op 10 november starten de werkzaamheden aan de Nieuwstraat en de Maasdijk in Westmaas. De genoemde wegen worden klaar gemaakt voor de geslotenverklaring voor gemotoriseerde voertuigen (met uitzondering van bestemmingsverkeer) en kruisingsvlakken worden geaccentueerd met kleur en belijning. De werkzaamheden nemen ongeveer twee weken in beslag. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.