Thermen Binnenmaas verliest opnieuw kort geding, servies moet de kast weer in.

0
1734

Rotterdam / ‘s-Gravendeel – De Thermen Binnenmaas moet het servies en het bestek weer op ruimen tevens mogen ze ook geen koffie serveren.

De rechtbank heeft besloten zolang er nog geen Horeca vergunning is de bezoekers het moeten doen met het plastic servies die ze krijgen via de bezorgdiensten tot dat er een horeca vergunning is verleend door de gemeente Binnenmaas.

De afgelopen 14 dagen mocht de Thermen van de Rechtbank tot de uitspraak tijdelijk wel servies gebruiken en koffie schenken. De aanvraag van de horeca vergunning is in behandeling bij de gemeente Binnenmaas. In het verleden werdt deze vergunning niet verleend omdat integriteitsbureau Bibob een negatief advies gaf.  De vergunning zou volgens Bibob kunnen worden gebruikt voor eventuele  criminele activiteiten.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.