Winterfair in Klein Profijt

372

12_Winterfair_007OUD-BEIJERLAND – De dagen zijn kort en de avonden lang. Buiten is het koud en nat. Wij zoeken de gezelligheid binnen. Op zaterdag 29 november wordt weer de traditionele Winterfair gehouden op Klein Profijt.

Verspreid door het gebouw staan tafels met allerlei snuisterijen en spulletjes, die ons door de koude wintermaanden heen kunnen helpen. Ook in de schuur met aanpalende partytent zijn lekkernijen te verkrijgen. De kinderen kunnen boven knutselen en tekenen. Echt een leuke gelegenheid  om naar het Zalmpad te komen.

  • De Winterfair is gratis en begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
  • Lokatie: Klein Profijt, Zalmpad 11, 3261 MD Oud-Beijerland.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.