Ongeval op de A29 richting Brabant

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Regio – Op dinsdag 16 december omstreeks 12.30 uur kwam er de melding van een ongeval met letsel op de A29 ter hoogte van hectometer 98.

Een personenauto viel stil op de rechter rijstrook. Diverse auto’s konden de auto ontwijken maar de bestuurder van een grote bestelbus lukte dit kennelijk niet meer. Hij reed met zijn bestelauto vol op de achterkant van de personenauto.

In de auto bleek een bestuurster aanwezig. Op de passagierstoel voorin was een baby aanwezig van enkele weken oud. Dit kindje zat gelukkig in een goed zitje en in de gordel.Diverse hulpverleningsinstanties, onder andere 3 ambulances,4 politie-eenheden, de traumaheli, brandweer en rijkswaterstaat kwamen ter plaatse.

De bestuurster moest door de brandweer uit de auto worden geknipt en werd met de brancard voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Zij was aanspreekbaar.De baby leek ook in orde. Ook de bestuurder van de bestelbus was goed aanspreekbaar.Beiden zijn ook voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevalspecialisten van de politie Zeeland-Brabant doen het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Bron Politie Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren