Jammen in Jongerencentrum de Klep in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

poster-jamvirus310115-680x0-c-defaultSTRIEN – Zaterdag 31 januari staat de Klep in het teken van muziek. Maar, in tegenstelling tot andere avonden, is het nu aan de bezoekers zelf om muziek te maken.

In samenwerking met het muzikantencollectief Flatlands organiseert Jong Strijen “Jamvirus” in Jongerencentrum de klep. Een avond waarop iedere jonge muzikale geest welkom is om z’n instrument mee te nemen en een aantal noten te komen spelen en/of te zingen. Elk instrument is welkom, en elke stijl mag langskomen; zwoel zingende pop, bombastisch blazende jazz of rauwe punk, het maakt niet uit.

Deze keer zal de avond in samenwerking zijn met niemand minder dan Bazz van de Bazookas, de Hoekse Waardse band die al flink wat voetjes van de vloer en handjes in de lucht heeft gekregen. Natuurlijk mag en kan je,je eigen spullen/instrumenten meenemen. De deuren gaan om 20:00 open en zullen rond 23:00 sluiten. Entree is gratis, kijk voor verdere info op www.jonghoekschewaard.nl of neem contact op via [email protected] of [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren