Lancering Rotterdam by Day door MS Fotografie

0
421

StrijenEr is de afgelopen periode achter de schermen enorm hard gewerkt aan een nieuw onderdeel van MS Fotografie uit Strijen. We zijn dan ook enorm trots om te melden dat naast Rotterdam by Night vanaf heden er ook maandelijks dagfoto’s van Rotterdam onder de naam Rotterdam by Day zullen gaan verschijnen.

IMG_1079
Het opzetten van dit nieuwe onderdeel was voor MS Fotografie een logisch vervolg na de zeer positieve reacties op enkele dagfoto’s van Rotterdam die de afgelopen periode als test waren gemaakt. De eerste editie van Rotterdam by Day is vanaf nu op de website www.ms-fotografie.nl te vinden.

De lancering van Rotterdam by Day betekent tevens dat Wietske van der Stelt-Zijlstra het team van MS Fotografie per direct zal komen versterken.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.