Verslaafde 112 beller uit ‘s-Gravendeel zegt telefoon op.

822

brandweer_112_logo‘s-Gravendeel – Een 37 jarige man uit ‘s-Gravendeel die al vier keer eerder is veroordeeld voor het onnodig bellen van alarmnummer 1-1-2 liet een slimme aanpak weten  bij de politierechter in Dordrecht: geen telefoon in huis nemen. Meld het AD

Hij heeft zijn vaste nummer opgezegd en mijn mobieltje blijft op zijn werk zei de 112 verslaafde die volgens zijn eigen zeggen een dwangmatige neiging heeft om 1-1-2 te bellen op de momenten dat hij depressief is.,,Ik zie het leven dan niet meer zitten en wil dat aan iemand kwijt,” liet hij weten. Het schuldbewuste gedrag van de verdachte mondde uit in een milde straf: twintig uur onbetaald werk.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.