Strijen onderuit tegen sterker DCV

0
315

DSC_0167STRIJEN – Na een sterk begin met gemiste kansen door Kevin Theuns en Sven Post werd zwak verdedigen in de 19e minuut keihard afgestraft door DCV’- er Luuk Cummins door met een afstandsschot van buiten het strafschopgebied keeper Sem Kerkhof te verschaken. Na een kopbal op de lat van Patrick de Reuver en een inzet van Aron Peres Maria, die voorlangs het doel van Bobby Janssen verdween gingen de ploegen met een 0-1 stand rusten.

Na de rust probeerde Strijen de gelijkmaker aan te tekenen, maar met een razendsnelle uitval werd de Strijense verdediging in de 57e minuut uitgespeeld en wist Tim van Diejie de 0-2 te scoren en dit herhaalde hij in de 73e minuut. Sven Post wist in de 86e minuut de eretreffer aan te tekenen, maar het laatste woord was aan Mariusz Smolarek die de 1-4 eindstand op het scorebord bracht.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.