Programma Koningsdag in Heinenoord

863

554968_172502149573693_1241376075_nHEINENOORD – De Oranje Vereniging Nederland en Oranje”  in Heinenoord maakt als 1 van de 1e het programma van de Koningsdag in de Hoeksche Waard bekend. 

Onderstaand het programma in Heinenoord:

08.15 uur: Verzamelen KINDEROPTOCHT

Verzamelen bij sporthal “De Tienvoet” voor de KINDEROPTOCHT met als thema “OUDERWETSCH GESELLIG!”

08.30 – 09.00 uur: KINDEROPTOCHT “OUDERWETSCH GESELLIG!”

Deelnemersnummertjes zijn bij de ingang van “De Tienvoet” te verkrijgen. Onder muzikale begeleiding vertrekken we om 08.30 uur vanaf sporthal “De Tienvoet”. We lopen via de Wouter van de Walestraat, Oranjestraat, Julianastraat, Buitendijk, Wilhelminastraat en Dorpsstraat terug naar “De Tienvoet”. De prijsuitreiking voor de meest origineel verklede kinderen gebeurt vóór het optreden van Clown Jopie. Zorg ervoor dat uw kinderen hun ‘ouderwetsche’ kleding dan ook nog aan hebben!

09.00 – 09.30 uur: AUBADE

in sporthal “De Tienvoet” in aanwezigheid van afgevaardigden van gemeente
Binnenmaas.

9.45 – 10.45 uur: CLOWN JOPIE verzorgt in “De Tienvoet” weer een fantastische show voor kinderen tot 13 jaar. U kunt in de tussentijd genieten van een kopje koffie of een oranjebittertje in de foyer.

11.00 – 13.00 uur:

CREAPLEIN EN KINDERSPELLETJES voor kinderen t/m 8 jaar in “De Tienvoet”. Ook hier staat het thema “OUDERWETSCH GESELLIG!” centraal. De kinderen kunnen spelletjes doen, knutselen, tekenen, plakken, schilderen!!! Natuurlijk is er ook een springkussen en een schminkstand. Deelname aan het creaplein kost € 3,00

11.00 – 13.00 uur: VRIJMARKT voor alle leeftijden in “De Tienvoet”. Aanmelden vanaf 11.00 uur bij onze coördinator vrijmarkt. Hij/zij wijst een plek aan. Deelname is gratis.

12.20 uur: Doortocht konvooi van de “HOEKSCHE WAARDSE TRUCKERS” met verstandelijk en lichamelijk gehandicapten door onze gemeente via de Goidschalxoordsedijk, de Dorpsstraat en de Blaaksedijk.

13.00 – 15.00 uur: MEERKAMP voor kinderen van 8 t/m 15 jaar bij de voetbal. We hebben weer spectaculaire spellen! Vorm een team van zes personen met je straat, je elftal, je familie of wie dan ook!!! Deelname is gratis via het inschrijfformulier op www.nederlandenoranje.nl, bij Benevia of in de voetbalkantine. Lever je formulier 27 april ‘s morgens in bij onze stand in “De Tienvoet”. Als je mee wilt doen en geen team hebt, kun je je toch inschrijven. Van de losse inschrijvingen maken we dan een team.

14.30 – 15.00 uur:
Optreden Shantykoor ’t Kraaiennest
in “De Tienvoet”
Voordat de bingo voor de ouderen van start gaat, kunt u eerst genieten van een optreden van Shantykoor ’t Kraaiennest. Iedereen is welkom!

15.00 – 17.00 uur:

MEERKAMP vanaf 16 jaar bij de voetbal. Vorm een team van zes personen met je straat, je elftal, je familie of wie dan ook!!! De spellen zijn dit jaar fysiek minder zwaar, en de controle op de regels is strenger. Deelname is gratis via het inschrijfformulier op www.nederlandenoranje.nl, bij Benevia of in de voetbalkantine. Lever het formulier 27 april ’s morgens in bij onze stand in “De Tienvoet”.

15.00 – 18.00 uur:

BINGO voor de ouderen in “De Tienvoet”. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen. Deelname aan de bingo (vijf spellen) is gratis voor leden (op vertoon van lidmaatschapskaartje en inclusief één drankje) en kost € 8,00 voor niet-leden (vijf spellen, exclusief drankje). Een gelijktijdig aangeschaft tweede boekje kost € 4,00.
Shantykoor ’t Kraaiennest verzorgt tijdens en na afloop van de bingo nog een optreden.

19.00 uur: HEINENOORD’S GOT TALENT en PLAYBACKSHOW alle leeftijden in “De Tienvoet”.
De vijfde editie van Heinenoord’s got talent en de playbackshow! Met een aparte categorie voor playbackers. Je mag je talent laten zien (zingen, dansen, muziek maken, …), maar je mag ook playbacken. Er zijn twee groepen: de mini’s (tot en met groep 4) en maxi’s (vanaf groep 5). Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze website www.nederlandenoranje.nl. Lever het formulier 27 april ’s morgens in bij onze stand in “De Tienvoet”. Vergeet niet zelf een cd of USB-stick met het nummer mee te nemen! (En schrijf je naam erop.)

En treed je op met een live act?
Zing je live of maak je zelf muziek?

Dan maak je kans op een optreden tijdens Heinenoord Live op zaterdag 5 september 2015!!! 

Je kunt je inschrijven voor één optreden

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.