Nieuwe Fysiotherapiepraktijk in Oud-Beijerland met specialisme chronische klachten

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

2015410134215OUD-BEIJERLAND – Sinds februari is Oud-Beijerland een nieuwe, ervaren fysiotherapeute rijker. Sonja Kremer is in de Griendpoort haar nieuwe fysiotherapiepraktijk gestart.

Met meer als 20 jaar ervaring bent u bij haar aan het goede adres voor klachten aan uw bewegingsapparaat zoals schouder-, nek-, rug-, en hoofdpijnklachten, een nieuwe heup of knie, ook voor huisbezoeken. Samen met de patiënt wordt er gewerkt aan een herstel of verbetering van de klachten, waarbij aandacht, tijd en betrokkenheid erg belangrijk zijn.

Chronische klachten en de hierbij vaak voorkomende triggerpoints zijn het gebied waarop de fysiotherapeute zich heeft gespecialiseerd. Bij overbelastingsklachten zoals bijv. een RSI of een tenniselleboog, blessures, langaanhoudende pijnklachten zonder duidelijke oorzaak en fibromyalgie zijn triggerpoints vaak een belangrijke veroorzaker van de symptomen.

Heeft u klachten en wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact op met Fysiotherapie Sonja Kremer. Op de website www.fysiotherapiesonjakremer.nl vindt u alle gegevens en nog veel meer informatie over de praktijk. Ook kunt u bellen naar 06 51170739


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.