Uitspraak in voorlopige voorziening Thermen Binnen den Maas

0
2348

thermenbinnendemaasBINNENMAAS – Op 10 april diende het verzoek om voorlopige voorziening van Hoeckse Bowling-De Posthoorn BV tegen de burgemeester van Binnenmaas inzake het niet verlenen van een exploitatievergunning en een drank- en horecavergunning ten behoeve van de horecagelegenheid binnen het welnesscentrum Thermen Binnen den Maas.

Vandaag is de uitspraak van de voorzieningenrechter bekend geworden. Het verzoek om een voorlopige voorziening is afgewezen. De Bodemprocedure is op 8 juni tot die tijd moet de horeca in van de Thermen Binnen de Maas in ieder geval dus gesloten blijven

De volledige uitspraak is hieronder na te lezen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.