Echtpaar De Jong uit ‘s-Gravendeel 65 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

jubileumkaart-65-jaar-getrouwd‘s-Gravendeel – Op zaterdag 6 september is het 65 jaar geleden dat de inmiddels 91-jarige Aart Bas de Jong en zijn 88-jarige echtgenote Teuntje Barbara de Jong-Huisman uit ’s-Gravendeel in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Beide echtelieden zijn geboren en getogen in ’s-Gravendeel. Mevrouw de Jong is hier trots op: ‘We zijn echte Seuters!’. De heer de Jong heeft vroeger altijd in het vlas gewerkt. Toen dit ophield is hij voor zichzelf begonnen in de assurantiën.Het echtpaar heeft twee kinderen, een dochter en een zoon en twee kleinkinderen.Helaas laat momenteel de gezondheid van de heer De Jong het niet toe om zelfstandig thuis te wonen en woont daarom in het verzorgingstehuis in ’s-Gravendeel. Gelukkig is het wel mogelijk om regelmatig nog naar huis te komen.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezoeken het echtpaar en brengen onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.