Uitslag poll: Meeste stemmers vieren Koningsdag in de Hoeksche Waard en niet in Dordrecht

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding-2015-04-07-om-16.31.38Hoeksche Waard – Maandag 27 april is het weer Koningsdag. Alle oranjeverenigingen in de Hoeksche Waard hebben weer hun best gedaan om een leuk programma op te stellen.

Dit jaar is Koning Willem Alexander en zijn vrouw Maxima in Dordrecht tijdens Koningsdag. Uit de uitslag van de poll blijkt dat de meeste mensen uit de Hoeksche Waard de Koningsdag viering in dordrecht links laten liggen en het gewoon in ons mooie Hoeksche Waard vieren.

Hieronder de uitslag:

Viert u Koningsdag in de Hoeksche Waard ?

  • Ja ik vier het in de Hoeksche Waard (58%, 759 Stemmen)
  • Nee ik ga naar Dordrecht (14%, 178 Stemmen)
  • Ik vier geen Koningsdag (8%, 105 Stemmen)
  • Ik ben dan lekker op vakantie (6%, 79 Stemmen)
  • Ik weet het nog niet (6%, 75 Stemmen)
  • Ik vier elders in het land Koningsdag (4%, 56 Stemmen)
  • Ik moet gewoon werken (4%, 49 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1.301

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.