Eerste paal woningen Akkerwinde in Zuid-Beijerland

0
1053

eerste-paal-Akkerwinde-in-Zuid-BeijerlandZuid-Beijerland – Woensdag 6 mei  is de eerste paal bij  Akkerwinde in Zuid-Beijerland feestelijk de grond in gegaan middels deze ‘oude’ hei machine. Toekomstige bewoners waren uitgenodigd om dit heugelijke feit samen te komen vieren.

De projectontwikkelaar BM Projectontwikkeling gaf een ieder de mogelijkheid om een wens op te schrijven welke met de eerste paal mee de grond is ongeslagen. Tussen de buien door was het een geslaagde middag waar ook de buren elkaar hebben leren kennen.

Meer info over het project vind je op www.woneninkorendijk.nl of op hun Facebook pagina.

Foto: Ferry Krauweel


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.