Spectaculaire beelden van de Hoeksche natuur! 

0
398

Hoeksche Waard – De afgelopen weken zijn fotografen Jeffrey Groeneweg uit Maasdam & Ferry Krauweel uit Strijen druk geweest met het maken van diverse beelden van de dieren en het landschap op hun eiland de Hoeksche Waard en hebben dit samengevoegd tot één geheel wat spectaculaire beelden oplevert!

Jeffrey Groeneweg en Ferry Krauweel die voor hun hobby graag het landschap van de Hoeksche Waard fotograferen hebben hun krachten gebundeld en zo is er een spectaculair filmpje van de Hoeksche Waard tot stand gekomen! Een combinatie van “timelapse” gecombineerd met fragmenten gefilmd met een drone laten het landschap van de Hoeksche Waard goed tot zijn recht komen.

De fragmenten zijn gemaakt in verschillende natuurgebieden en polders waaronder de Oeverlanden van Strijensas waar de Schotse Hooglanders raar stonden te kijken toen de drone over hen heen vloog, dit leverde leuk beeld op aldus Ferry Krauweel.

Het filmpje is hieronder te bekijken:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.