Noodverordering: Strandjes bij de Haringvlietbrug bij Numansdorp vanaf vandaag afgesloten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Strandje bij de Harinvlietbrug

NUMANSDORP – We merken dat heel veel mensen de boodschap om thuis te blijven, goed opvolgen. Helaas zijn er plekken waar het toch te druk blijft. Zondagmiddag zijn daarom de strandjes aan de voet van de Haringvlietbrug (bij Numansdorp, gemeente Hoeksche Waard) gesloten door de Veiligheidsregio Zuid Holland Zuid na overleg met de hulpdiensten en  Burgemeester Bram van Hemmen.  

  • Er is vastgesteld dat ten aanzien van het gebied/de locatie de strandjes bij de Haringvlietbrug (A29) in Numansdorp, het volgende is vastgesteld: dat er zich ondanks herhaaldelijke waarschuwingen en verbaliseringen een groot aantal individuen blijft bevinden op en nabij de betreffende locatie. Aanwezigen hebben bovendien laten weten terug te keren zodra politie en handhaving vertrekken.
  • –  dat er hier derhalve sprake is van het niet of niet in voldoende mate voldoen aan de beperkende maatregel met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand tussen de daar aanwezige personen in acht wordt genomen of het niet in achtnemen daarvan dreigt.

Ook tijdens het Paasweekend is het belangrijk om de maatregelen op te volgen en zoveel mogelijk thuis te blijven. “Een frisse neus halen in de eigen buurt moet kunnen, maar blijf je gezonde verstand gebruiken en houd je aan de maatregelen”, zegt voorzitter VRZHZ Wouter Kolff.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren