Beslis mee over de nieuwe speeltuinen in Heinenoord en ‘s-Gravendeel

273
Ter illustratie

speeltoestellenBinnenmaas – Dit jaar zijn de speeltoestellen in vier speeltuinen in Heinenoord en ’s-Gravendeel aan vervanging toe. Het gaat om de speeltuinen aan de Dreeshof en J.F. Kennedystraat in Heinenoord en de speeltuinen aan de Graaflandweg en Jasmijnstraat in ’s-Gravendeel. Alle huidige toestellen worden verwijderd en daarvoor in de plaats komen nieuwe. Alleen de glijbaan aan de Graaflandweg blijft, die is nog niet aan vervanging toe. Verschillende leveranciers hebben een ontwerp voor de nieuwe speeltuinen gemaakt.

Beslis mee

Gemeente Binnenmaas vindt het belangrijk dat kinderen en omwonenden mee kunnen denken over de nieuwe inrichting van de speelplaatsen. Op woensdagmiddag 20 mei bent u tussen 13.30 en 16.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam om hun stem uit te brengen op hun favoriete ontwerp.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.