Nachtafsluitingen Heinenoordtunnel A29 richting Rotterdam

0
4803
Archieftoto Heinenoordtunnel - Foto Qphoto

Ongeluk-Heinenoordtunnel-Woensdag-21-mei-2014-Foto-Jefrrey-Groeneweg-Q-PhotoHOEKSCHE WAARD – In de nachten van zaterdag 6 juni op zondag 7 juni en donderdag 18 juni op vrijdag 19 juni voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de oostbuis van de Heinenoordtunnel (A29). Hiervoor wordt de tunnel in één richting afgesloten.

Data en tijden afsluitingen A29 richting Rotterdam

De tunnel is in de richting Rotterdam afgesloten van:

  • zondag 7 juni 00.00 uur tot zondag 7 juni 09.00 uur;
  • vrijdag 19 juni van 01.00 tot vrijdag 19 juni 05.00 uur.

Op zondag 7 juni is van 09.00 tot 11.00 uur slechts één rijstrook van Bergen op Zoom naar Rotterdam beschikbaar.

Omleidingsroute

Rijkswaterstaat stelt een omleidingsroute in over de N217 (‘s-Gravendeel) via de Kiltunnel naar de A16. De omleidingsroute wordt met borden en informatiepanelen aangegeven. De omleidingsroute leidt via de Kiltunnel, die tijdens de werkzaamheden in de richting van ’s-Gravendeel naar Dordrecht tolvrij zal zijn. Weggebruikers moeten rekening houden met ongeveer een half uur extra reistijd.

Heeft u vragen over deze afsluitingen? Bel dan met 0800 – 8002 of kijk op www.vananaarbeter.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.