Café De Herberg in ‘s-Gravendeel volledig uitgebrand

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

11422376_885806668157813_774943776_o-2‘s-Gravendeel – Café De Herberg in ‘s-Gravendeel is zaterdag 13 juni volledig uitgebrand. 

Rond 5.00 uur is een grote brand uitgebroken in café De Herberg in de Langestraat in ‘s-Gravendeel. Op dat moment waren er geen personen in het pand aanwezig. De brandweer rukte uit met groot materieel.

Rond 8.00 uur werd het sein brand meester gegeven. Het nablussen duurde tot 12 uur in de middag. Er is niemand gewond geraakt. De gemeente Binnenmaas maakte bekend dat er na metingen geen asbest is vrijgekomen.

De naastliggende panden (een kapperszaak en een woning) hebben zowel brand- als rook- en waterschade. De bewoners van de woning zijn elders ondergebracht. Op dit moment is nog niet bekend wanneer zij terug kunnen naar hun woning.

De oorzaak is nog niet exact bekend wel is duidelijk dat het geen brandstichting was maar vermoedelijk een technische mankement.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.