Gratis demonstratie Rabobank Internetbankieren

0
349

8173Oud-Beijerland – Wat zijn de voordelen van internetbankieren? Waar moet je op letten? Om deze vragen te beantwoorden geeft Rabobank Het Haringvliet op een laagdrempelige manier voorlichting over het regelen van je bankzaken via internet. Iedereen is welkom om deze demonstratie bij te wonen op donderdag 21 januari in de Bibliotheek Oud-Beijerland.

Het gebruik van de papieren acceptgiro is de afgelopen jaren al enorm afgenomen. Dit proces zal zich in de toekomst alleen maar voortzetten. Vanaf 2017 worden ook alle overheidszaken digitaal geregeld. Meer informatie over het hoe en wat van internetbankieren is daarom erg belangrijk om bij te blijven in de digitalisering van de maatschappij.

Deelname is gratis, maar men moet zich wel aanmelden voor de demonstratie. Dit kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

  • Waar: Bibliotheek Oud-Beijerland
  • Datum: donderdag 21 januari
  • Tijd: 9.30–10.30 uur

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.