Kom eens langs bij popkoor Pop-Up te Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Dinsdagavond 16 mei as is iedereen van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in de muzikale keuken van Inge Rambags.

Dirigente Inge Rambags, al 15 jaar de grote motor van popkoor Pop-Up. Een koor dat ze heeft opgericht omdat ze eindelijk eens een éigen koor wilde.En éigen is Pop-Up als geen ander. Door de unieke sound van het koor. Niet alleen meerstemming – drie, vier of vijf, zeg het maar -, maar vooral door het gevoel dat Pop-Up weet over te brengen. Liefde, angst, boosheid, het rolt over het podium wanneer Pop-Up optreedt.

Pop-Up wordt begeleid door de o zo bescheiden pianist Frans Verburg, die al menig koor tot grote jaloezie heeft gedreven. Hadden zij maar zo’n pianist die ogenschijnlijk zonder moeite 80 unieke koorleden begeleidt, ze tempert met zijn pianospel of rap bijstuurt als ze en masse de fout ingaan. En als dat nodig is ook de band aanstuurt. Met elkaar vormen zij, vormen wíj, Pop-Up: gewoon het allerleukste koor!!!!

De Pop-Up repetities worden gehouden in het gebouw van de Bazuin, Laningpad 2, 3262 JS Oud-Beijerland. We starten om 20:15 uur, repetities eindigen om 22:30 uur.  Bezoek voor meer informatie www.popupkoor.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.