N217 Kwakscheweg Oud-Beijerland: meerdere weekendafsluitingen in juli

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Werk in uitvoeringOUD-BEIJERLANDOp de N217 in Oud-Beijerland vinden in juli 2 weekendafsluitingen plaats. De provincie Zuid-Holland voert in deze periode werkzaamheden uit aan de rotonde Kwakscheweg (N217)/Polderlaan. 

De buslijnen van Arriva worden omgeleid. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via borden.

Weekendafsluitingen

De weekendafsluitingen vinden plaats:

  • Van vrijdag 10 juli 2015 21.00 uur tot maandag 13 juli 2015 06.00 uur.
  • Van vrijdag 17 juli 2015 21.00 uur tot maandag 20 juli 2015 06.00 uur.

Nieuw fietspad

Om de veiligheid van de fietsers te bevorderen, legt de provincie over een lengte van 200 meter een nieuw fietspad aan. Dit komt langs de zuidkant van de Kwakscheweg (N217) tussen de turborotonde bij de Stougjesdijk en de rotonde bij de Polderlaan. De rotonde bij de Polderlaan krijgt een fietsoversteek naar de scholengemeenschap Willem van Oranje aan de Polderlaan in Oud-Beijerland.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanpassen van de rijbanen op de rotonde bij de Polderlaan. Ook vervangt de provincie het asfalt op de rotonde. De werkzaamheden zijn begin juni 2015 gestart en nemen naar verwachting drie maanden in beslag.

Hinder

Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren