Neemt VVD wethouder Wilko van Tilborg inwoners van Strijen serieus??

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Nieuwe situatie
Nieuwe situatie
Strijen –Het  vernieuwde kruispunt Trambaan / Oud-Bonaventurasedijk is sinds enkele weken weer geopend.  De gemeente Strijen wil het autoverkeer zoveel mogelijk van de randweg gebruik laten maken en heeft daarom het nieuwe gedeelte van de trambaan ook als 30 km zone ingericht.Inwoners van Strijen stemden massaal op de poll die de website Strijen Info onlangs op de site had staan.  Inwoners reageerden op Facebook met reacties het is te wachten op het eerste ongeluk. Fietsers zijn al van hun sokken gereden, een aandachts punt voor de gemeente Strijen dus.

VVD wethouder Wilko van Tilborg neemt de uitslag van de poll totaal niet serieus hij meldde in het Algemeen Dagblad van vrijdag 3 juli dat de mensen die stemmen op de poll over het algemeen weinig positief zijn over alles wat in het dorp gebeurt.

Aanstaande dinsdag komt het kruispunt ter sprake bij de commissie wonen en werken. Jan van Westen van het CU/ SGP zal er alles aan doen om het kruispunt veiliger te krijgen of wethouder van Tilborg zijn medewerking eraan verleent is de vraag.

Uit onderstaande poll op de website Strijen Info bleek dan ook dat inwoners uiterst ontevreden zijn over nieuwe kruising.

Schermafbeelding 2015-07-03 om 12.17.48

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren