Uw mooiste vakantie foto op hout!

135

IMG_9941Maasdam – U heeft deze zomer vast mooi vakantiefoto’s gemaakt, deze kunt u bij Qphoto laten vervaardigen op hout! Precies passend bij een warm en stijlvol interieur. Of als blikvanger in de kinderkamer. U kunt Uw foto op hout zowel binnen als buiten ophangen. Een foto op hout is er al vanaf €32,-

Qphoto uit Maasdam print uw mooiste foto op hout in alle gewenste maten. Dankzij een geavanceerde printtechniek wordt de foto superscherp en kleurecht op het hout afgedrukt.

Hang de foto op hout aan de muur, in je buitenkeuken of verwerk het hout tot een origineel tafelblad, kastje of speelgoedbox. De mogelijkheden zijn eindeloos en passen altijd in je interieur. Door de speciale afwerking blijf de foto jarenlang kleurecht!

De levertijd voor een print op hout is ongeveer vijf werkdagen. De prijs is vanaf €32,- Om een foto goed te kunnen printen moet deze minimaal 1Mb zijn. Heeft u zelf geen goede foto? Die maken wij graag voor u.

Voor meer informatie en/of bestellingen: www.qphoto.nl of bel Qphoto: +31 (0)786764080


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.