DE NIEUWE RENAULT KADJAR NU IN DE SHOWROOM BIJ AUTO INDUMIJ

Redactie Hoeksch Nieuws
5 Min Read

01-Renault-Kadjar-220515DORDRECHT – Wij zijn blij om u te mogen vertellen dat de nieuwe Renault Kadjar is gearriveerd in onze showroom. De Renault Kadjar is de eerste crossover in het C-segment. Hij markeert een nieuw hoogtepunt op het gebied van rijplezier, atletisch design, hoogwaardige kwaliteit en efficiency. De Renault Kadjar is gebaseerd op het C-/D-platform van de Alliantie Renault-Nissan, waarin alle ervaring die de Alliantie heeft op het gebied van crossovers is gebundeld.

Robuust, veelzijdig en efficiënt

De Renault Kadjar verenigt kenmerken van een SUV, stationwagen en hatchback en bezit alle kwaliteiten van een rasechte crossover. Met de optionele Four-Wheel Drive vierwielaandrijving en royale bodemvrijheid van 200 mm biedt hij uitstekende 4×4-capaciteiten. Het gebruiksvriendelijke en flexibel in te delen interieur is indrukwekkend ruim, terwijl de riante bagageruimte met een inhoud van minimaal 472 liter behoort tot de ruimste in deze klasse.

Talrijke rijhulpsystemen dragen bij aan het hoge comfortniveau, zoals het R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem voor gepersonaliseerde en intuïtieve connectiviteit.

Krachtige, atletische verschijning

De Renault Kadjar is ontworpen onder leiding van de Nederlander Laurens van den Acker (Directeur Industrial Design). Het resultaat is een vloeiend en atletisch silhouet dat het avontuurlijke karakter van de crossover onderstreept. De buitenmaten (4,45 meter lang en 1,84 meter breed) en de lage daklijn (1,60 meter hoog) geven de Kadjar een dynamische look, terwijl het krachtige front het brede voorkomen visueel versterken. Sensuele lijnen worden geaccentueerd door brede spatborden en licht bollende flanken, terwijl lichtmetalen 17”en 19” wielen zijn robuuste persoonlijkheid uitlichten.

Verfijnd, sportief en rijk uitgerust interieur

Het interieur van de Renault Kadjar blinkt uit door de verfijnde afwerking, met een unieke mix van comfort en luxe. De horizontale lijnen van het dashboard accentueren de breedte van het interieur. Het dashboard, de ventilatieopeningen en de middenconsole zijn afgewerkt met chromen randen die de hoogwaardige sfeer aan boord versterken. De stevige deurgrepen in de voorste portieren en rechts van de middenconsole sluiten perfect aan op het stoere karakter van de Kadjar.

Intuïtieve en gepersonaliseerde connectiviteit met R-Link 2

Net als de nieuwe Espace is ook de Renault Kadjar leverbaar met het nieuwe R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem voor gepersonaliseerde en intuïtieve connectiviteit. Het systeem is duidelijk, snel en gemakkelijk te gebruiken. Het volledig geïntegreerde systeem met 7” touchscreen kleurenscherm blinkt uit in ergonomie en laat zich op dezelfde wijze bedienen als een tablet.

Geavanceerde Energy-motoren met lage CO2-emissies

Renault biedt voor de Kadjar keuze uit een reeks Energy-motoren die voor zowel rijplezier als een gunstig brandstofverbruik zorgen. De motoren zijn voorzien van de nieuwste technieken voor de reductie van de inwendige wrijving. Brandstofinspuiting van de nieuwste generatie en compacte, snel reagerende turbo’s zorgen voor prestaties en efficiency waarmee de motoren zich kunnen meten met de beste op de markt.

De Renault Kadjar is leverbaar in twee dieselversies. Met de Energy dCi 110-motor gaat hij aan kop in zijn segment als het gaat om uitstoot en gemiddeld verbruik: 99 gram CO2/km en 3,8 l/100 km (gecombineerde NEDC-cyclus). Daarnaast is ook de Energy dCi 130 leverbaar.

Het benzine-aanbod van de Renault Kadjar wordt gevormd door de Energy TCe 130, gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met een vermogen van 130 pk presteert deze compacte turbomotor op het niveau van een atmosferische tweelitermotor.

De nieuwe Renault Kadjar is al leverbaar vanaf € 24.790,- bij Auto Indumij.

Om de komst van de nieuwe Renault Kadjar te vieren hebben wij op 19 en 20 juni een speciaal introductieweekend bij de Auto Indumij vestigingen. Kom langs en maak kennis met de nieuwe Renault Kadjar!  Nu al nieuwsgierig geworden? Bezoek alvast onze digitale showroom www.renault-indumij.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren