Lunchroom Shine in Strijen gaat uitbreiden

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

12053087_10153000618295388_2123387167_nSTRIJEN – Lunchroom Shine te Strijen is inmiddels voor veel mensen in de Hoeksche Waard en daarbuiten een begrip geworden. Daar zijn we enorm trots op! Zo trots dat we besloten hebben om het karakter van Shine nog meer tot haar recht te laten komen door haar meer ruimte te bieden. Ruimte voor een heerlijke kop koffie of ander drankje met een huisgemaakt gebakje, sandwich, lunch, take-away van taart of lunchpakket. We wisselen per week in aanbod, alles zoveel mogelijk met ingrediënten uit de Hoeksche Waard en nabije omgeving.

We betrekken de begane grond erbij zodat we naast ons gezellige onderhuis er nu een heuse winkel aan de straatzijde bij hebben. Uiteraard hebben we alles in een frisse en aangepaste ‘Shine’ stijl gestoken en zijn we ook wat dat betreft voorbereid op een groter publiek! Er komt voor ons op deze manier een extra breed scala aan mogelijkheden in workshops, catering en partijen beschikbaar zodat we nog veel meer mensen kunnen verwennen en gelukkig maken! Er is steeds meer vraag naar maatwerk maar ook naar de mogelijkheid tot het meenemen van onze producten, zowel warm danwel ‘koud verpakt’, zoals bijvoorbeeld onze befaamde (walnoten-)tapenade of andere streekproducten. Ook hierin mag u van ons in de nabije toekomst mooie en nieuwe ontwikkelingen verwachten!

Wij hebben er zin in en organiseren op zaterdag 26 september een openingsfeest met muziek, heerlijke hapjes en drankjes! U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken, luisteren en genieten! Ook op vrijdag 25 september zijn wij al geopend en hebben leuke aantrekkelijke openingsacties.

Lunchroom Shine
Kerkstraat 45 Strijen
www.facebook.com/lunchroomshine


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page