Van Kooten Tuin en Buitenleven viert hun jubileum feestelijk; bekijk de jubileumwebsite!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Van Kooten Tuin en Buitenleven, marktleider op het gebied van blokhutten, veranda’s, tuinhout en meer,  bestaat dit jaar 12,5 jaar. Om dit te vieren hebben wij diverse spetterende aanbiedingen en acties. Om dit alles te bundelen, leek het ons leuk en handig om een feestelijke jubileumwebsite te ontwikkelen waar u alles rondom ons jubileum kunt vinden.

Wat kunt u zien op onze jubileumwebsite?
Onze jubileumwebsite staat volledig in het teken van ons jubileum. En omdat we jarig zijn, trakteren we ook. Niet klein maar juist heel uitbundig! Zo hebben we diverse aanbiedingen speciaal voor deze mijlpaal. Denk aan actieprijzen op een heel aantal blokhutten, kapschuren, overkappingen, loungesets en meer die het hele jaar gelden maar ook aan super scherpe maandacties.

Fotowedstrijd
We hebben ook wat leuks voor degene die al klant van ons zijn. Heeft u namelijk in het verleden een product bij ons gekocht? Dan kunt u meedoen aan onze fotowedstrijd door een foto in te sturen. De enige voorwaarde is dat het een foto moet zijn van een product dat bij één van onze 6 vestigingen of in onze webshop gekocht is. Natuurlijk is een sfeervolle foto, waarop het product goed te zichtbaar is, het mooiste. Hoe u dit doet, is geheel aan u. We laten ons graag verrassen!  

Jubileummagazine
Op de jubileumwebsite vindt u ook ons gave jubileummagazine, welke we speciaal uitgebracht hebben ter ere van ons jubileum. Hier kunt u met ons terugkijken hoe Van Kooten Tuin&Buitenleven is ontstaan, hoe de groei zich heeft ontwikkeld en waar dat we momenteel staan. Maar natuurlijk staat er nog veel meer in. Zo ziet u de nieuwste trends en ontwikkelingen voor het tuin en buitenleven en krijgt u een duidelijk beeld van ons aanbod. Veel leesplezier toegewenst!

Winacties
Als klap op de vuurpijl geven we dit jaar ook een heel aantal gave producten weg onder de likers van onze Facebookpagina. Om u een beeld te geven; we verloten over dit jaar o.a. maar liefst  vier Greenline veranda’s! Mee doen? Volg daarvoor onze Facebookpagina, like onze pagina en deel het bericht van de like/deel/win actie! Dan hoeft u alleen nog maar te duimen!

Wij voelen ons echt jarig, viert u dit met ons mee? www.vankootenjubileum.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.