Benefietconcert in sporthal Duyvesteyn. voor Hospice Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
band Bat Influenzz

Maasdam – Stan Maas & PR Events organiseren al enkele jaren muziekavonden met optredens door diverse bands en feestavonden in sportcafé Duyf in Maasdam zoals carnaval, bierfest en Back to the Disco. Door de steeds toenemende bezoekers aantallen hebben Stan Maas & PR Events het plan opgevat op 26 oktober 2019 een benefietconcert te  organiseren in de grote zaal van sporthal Duyvesteyn t.b.v. een goed doel. De kosten voor het voorbereiden van het concert, zoals licht, geluid, sanitaire voorzieningen en aankleding van de sporthal, willen we dekkend maken doormiddel van het binnenhalen van sponsorgelden. Met de opbrengsten van de entreegelden van het concert willen wij namelijk een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar brengen om te schenken aan het goede doel. Dit eerste jaar hebben Stan Maas & PR Events  gekozen voor de stichting Hospice Hoeksche Waard.

Waarom Hospice Hoeksche Waard?

Mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben, vinden in het Hospice Hoeksche Waard een geborgen plek. Hospice Hoeksche Waard is warm en huiselijk en de verzorging staat voor de best-mogelijke kwaliteit van leven wanneer genezing niet meer mogelijk is. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week. Daar Hospice Hoeksche Waard veelal merendeel met vrijwilligers werkt zijn ze afhankelijk van particuliere gelden en donaties.

Het motto van de Hospice Hoeksche Waard is :

“De mogelijkheid tot professionele verzorging in een huiselijke omgeving voor mensen in hun laatste fase ongeacht geloof of levensovertuiging”.

Deelnemende bands

De bands welke hun medewerking verlenen zijn:

Bat Influenzzeen coverband Bat welke bekende hits en wat minder bekende pareltjes uit de pop- en rockgeschiedenis.

 

Hustum een coverband die een aantal jaren achtereen voor een vol sportcafé Duyf zorgen en met recht de huisband mag worden genoemd speelt nummers van onder meer Golden Earring, Rolling Stones, Johnny Cash, The Scene, REM, de Dijk en nog veel meer.

 

Plaatstaal een nederpopcoverband welke ook geen onbekende is in sportcafé Duyf. Zij spelen covers van het beste wat er op Nederpop gebied gemaakt is in Nederland, zoals nummers van onder meer Blof, De Dijk, Doe Maar, Drukwerk, The Scene en nog veel meer moois.

De zaal van sporthal Duyvesteyn gaat op 26 oktober om 19:30 uur open en het concert begint om 20:00 uur en eindigt 00:30 uur. De entree bedraagt 15 euroen zijn nu al te verkrijgen door deze link  of aan de zaal, mits nog beschikbaar.

Er mogen max 450 bezoekers in sporthal Duyvesteyn waarvan we hopen dat we dit aantal mogen verwachten zodat we een check met een mooi bedrag mogen overhandigen aan het Hospice. Dus komt allen en steun dit fantastische initiatief.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren