Ketelmania Van Rennes

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

KLAASWAAL – Koop van 1 oktober tot en met 31 december 2014 een Remeha Avanta, Tzerra of Calenta (geen CW3) met een iSense kamerthermostaat bij Van Rennes Installatietechniek inclusief plaatsing en bespaar!

KetelmaniaHN

Stap 1: Aankoop

Koop van 1 oktober tot en met 31 december 2014 een Remeha Avanta, Tzerra of Calenta (geen CW3) met een iSense kamerthermostaat bij Van Rennes inclusief plaatsing.

Stap 2: Registratie

Vul het deelnameformulier voor 31 januari 2015 digitaal in en upload onze factuur. U kunt ook de deelnamekaart invullen die wij met de factuur meesturen.

Stap 3: Geld retour

Binnen vier weken na ontvangst van de volledige aanvraag wordt het kortings-bedrag gestort op het opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Interesse?

Ga naar onze Ketelmania pagina voor meer informatie of bel 0186-572422 om direct een vrijblijvende afspraak te maken. In de tussentijd kunt u zichzelf verder inlezen over onze onderhoudsabbonementen die u kunt afsluiten.

Indien u nog vragen heeft, verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden van de actie, maar u kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

* De actie is geldig bij de Avanta HR-combiketel CW4 en CW5, de Tzerra (Plus) CW4 en CW5 en de Calenta CW4, CW5 en CW6.

** Zonder de iSense is de actie ook mogelijk, maar dan zijn de kortingsbedragen respectievelijk € 75,-, € 100,- of € 125,-.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren