Ketelmania Van Rennes

261

KLAASWAAL – Koop van 1 oktober tot en met 31 december 2014 een Remeha Avanta, Tzerra of Calenta (geen CW3) met een iSense kamerthermostaat bij Van Rennes Installatietechniek inclusief plaatsing en bespaar!

KetelmaniaHN

Stap 1: Aankoop

Koop van 1 oktober tot en met 31 december 2014 een Remeha Avanta, Tzerra of Calenta (geen CW3) met een iSense kamerthermostaat bij Van Rennes inclusief plaatsing.

Stap 2: Registratie

Vul het deelnameformulier voor 31 januari 2015 digitaal in en upload onze factuur. U kunt ook de deelnamekaart invullen die wij met de factuur meesturen.

Stap 3: Geld retour

Binnen vier weken na ontvangst van de volledige aanvraag wordt het kortings-bedrag gestort op het opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Interesse?

Ga naar onze Ketelmania pagina voor meer informatie of bel 0186-572422 om direct een vrijblijvende afspraak te maken. In de tussentijd kunt u zichzelf verder inlezen over onze onderhoudsabbonementen die u kunt afsluiten.

Indien u nog vragen heeft, verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden van de actie, maar u kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

* De actie is geldig bij de Avanta HR-combiketel CW4 en CW5, de Tzerra (Plus) CW4 en CW5 en de Calenta CW4, CW5 en CW6.

** Zonder de iSense is de actie ook mogelijk, maar dan zijn de kortingsbedragen respectievelijk € 75,-, € 100,- of € 125,-.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.