Getuigen / eigenaar gezocht inzake het dumpen van twee katten in Klaaswaal

0
670

Schermafbeelding 2015-01-19 om 17.26.23KLAASWAAL – Zaterdag 17 januari hoorde een wandelaar in Klaaswaal katten luid miauwen. Toen hij op het geluid afging ontdekte hij tot zijn schrik naast een vuilniscontainer twee transportmandjes met daarin twee katten! Na een bezoek aan de dierenarts verblijven de twee katers nu bij ons. We zijn natuurlijk benieuwd of iemand deze twee jongens herkent!

Ze zijn gevonden in de Jaap Kosterstraat (dit is bij de voetbalvelden) in Klaaswaal. De katten stonden waarschijnlijk nog niet zo lang buiten op het moment dat ze werden gevonden, dus ze zullen gisteravond daar zijn neergezet. Misschien dat iemand iets heeft gezien?

Het gaat om een zwart met witte kater en een cyperse knul. Ze zijn niet gechipt, wel gecastreerd. De leeftijd schatten we op vier tot zes jaar. Kent iemand deze katten toevallig?

Bel Dierenasiel de Dierenstee dan (0186 – 655 150)! De dierenpolitie Hoeksche Waard onderzoekt deze zaak ook.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.