Bryan de Hoog winnaar 7e Makkie Moneydarts

0
202

darten‘s-Gravendeel – Maandagavond 27 juli werd er weer in Partycentrum Concordia te ‘s-Gravendeel aangevangen met het 7e Makkie Moneydartstoernooi. Met een topdrukte van 54 deelnemers mocht de organisatie zich in zijn handen knijpen dat de locatie beschikte over 2 extra noodbanen, waardoor het toernooi als nog op een mooi tijdstip afgelopen zou zijn.

Tussen de 54 deelnemers zaten zoals gewoonlijk weer genoeg sterke spelers, waardoor er weer een handjevol winnaarsrondespelers hun geluk moesten gaan beproeven in de verliezersronde. Uiteindelijk waren het Dordtenaar Mike van Duivenbode en Rijenaar Nico Steenbergen die zich in de finale speelden. Mike, die in de halve finale nog 3 wedstrijdpijlen overleefde van een sterkspelende Mitchell van Burk, speelde weer een uitermate sterke finale. Nico speelde zeker ook niet onverdienstelijk, maar moest toezien hoe Mike met 4-1 de verliezersronde op zijn naam schreef.

Kwartfinale:
Alex Ton 0-2 Mike van Duivenbode
Ruben den Hartog 0-2 Mitchell van Burk
Faisel Smits 0-2 Andy de Waay
Luciano Patiradj 0-2 Nico Steenbergen

Halve finale:
Mike van Duivenbode 3-2 Mitchell van Burk
Andy de Waay 1-3 Nico Steenbergen

Finale:
Mike van Duivenbode 4-1 Nico Steenbergen

In de winnaarsronde was het niveau weer hoog te noemen en dit uitte zich in 2 schitterende halve finales, waarin Paul Vreugdenhil met 4-3 Anoop Ramdajal te sterk af was en Wesley Plaisier verslagen achterbleef na een 4-3 nederlaag tegen Bryan de Hoog.
De finale tussen Rotterdammer Bryan de Hoog en de uit Klundert afkomstige Paul Vreugdenhil zou dus op voorhand een mooie gelijkwaardige finale opleveren. Helaas was het ogenschijnlijk zichtbaar dat Paul was moegestreden van zijn voorgaande partijen en daar maakte Bryan met sterk spel dankbaar gebruik van en mocht zich met een 5-1 overwinning winnaar noemen van het 7e Makkie Moneydartstoernooi.

Kwartfinale:
Paul Vreugdenhil 3-0 Jaimy van Bavel
Anoop Ramdajal 3-0 Marcel van Verk
Wesley Plaisier 3-0 Jan Snoep
Bryan de Hoog 3-0 Johan de Tree

Halve finale:
Paul Vreugdenhil 4-3 Anoop Ramdajal
Wesley Plaisier 3-4 Bryan de Hoog

Finale:
Paul Vreugdenhil 1-5 Bryan de Hoog

Met 5 stuks nam Paul Vreugdenhil nog wel de meeste 180’ers voor zijn rekening, terwijl Mitchell van Burk van de vele gegooide 100+finishes met 156 de hoogste wist uit te gooien. Beste dame werd Rachel in ’t Veld met haar plek bij laatste 16 van de verliezersronde.

Maandagavond 3 augustus kan er weer tot 19:45 ingeschreven voor het 8e Makkie Moneydartstoernooi in Partycentrum Concordia te ‘s-Gravendeel!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.