Witte bus klapt achterop auto en geel busje in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DSC_0233-kopieOud-Beijerland –  Op dinsdag middag 11 augustus omstreeks 16.00 uur vond er een aanrijding plaats tussen drie voertuigen op de kruising Jan van der Heijdenstraat/ Laurens Janszoon Costerstraat in Oud-Beijerland.

De personenauto en het gele busje stonden te wachten op de kruising toen de witte bus achterop de twee voertuigen reed. De twee bestuurders van de personen auto en het gele busje zijn beide afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie doet nader onderzoek naar het ongeval.

Foto’s Dave Minderman Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren