Ook gemeente Oud-Beijerland plaatst zonnepanelen op het gemeentehuis

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

zonne-energieOUD-BEIJERLAND – De gemeente is altijd op zoek naar manieren om te verduurzamen. Daarom wordt op 17 augustus een start gemaakt aan het plaatsen van zonnepanelen op het dak van het gemeentehuis. De gemeente Oud-Beijerland is 1 van de laatste gemeente die de panelen plaatst andere gemeente’s hebben dit al enkele jaren.

Planning

Op maandag 17 augustus wordt er begonnen aan verschillende dakwerkzaamheden, waarna in week 35 de benodigde dakveiligheidsvoorzieningen worden aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het dak voortaan veilig te betreden is. Als alles goed verloopt wordt in week 36 gestart met het plaatsen van de zonnepanelen. De oplevering van het gehele project staat gepland voor eind september van dit jaar. Op de afbeelding is te zien hoe de panelen op het dak komen te staan.

Wat betekent dit voor u?

Aanstaande maandag kan tijdens de werkzaamheden geen gebruik gemaakt worden van het terrein (niet parkeren, en dergelijke) voor het gemeentehuis in verband met vrachtwagentransport. Het terrein wordt vanaf 7:00 uur tot na de hijswerkzaamheden, circa. 12:00 uur, afgezet. De entree aan de voorzijde blijft deze ochtend wel toegankelijk.

Display

Ben je geïnteresseerd in de prestaties van het systeem? Na oplevering wordt in de centrale hal een display geïnstalleerd waarop de prestaties van het gehele zonnestroom systeem te zien zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.