Echtpaar Kielen uit Oud-Beijerland 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

IMG_5602OUD-BEIJERLAND –  Voor het Oud-Beijerlandse echtpaar Kielen was zondag 23 augustus 2015 een feestelijke en gedenkwaardige dag… het was namelijk 60 jaar geleden dat de heer W. (Wim) Kielen (87) en mevrouw A.H. (Dina) Kielen-Geuze (83) voor de ambtenaar van de burgerlijke stand het jawoord gaven.

De bruidegom zag het levenslicht op 30 november 1927 in Rotterdam. De wieg van de bruid stond op 19 mei 1932 in Fijnaart(-Heijningen). Burgemeester Klaas Tigelaar brengt het jubilerende diamanten bruidspaar op maandag 24 augustus om 14.00 uur een felicitatiebezoek en overhandigt hen dan een boeket bloemen namens het gemeentebestuur.

Bruiloft

Voor Wim en Dina werd het gezegde ‘van een bruiloft komt een bruiloft’ werkelijkheid. Want hun eerste ontmoeting vond namelijk plaats tijdens een bruiloft in Limburg. Na een ‘zwerftocht’ langs diverse plaatsen in Nederland woont het echtpaar sinds 1970 met heel veel plezier in hun huidige woning aan de J.A. Vermaasstraat in Oud-Beijerland.

Werk

De heer Kielen verdiende zijn dagelijks brood als eigenaar van een klein transportbedrijfje. Zijn vrouw werkte ook voor het bedrijf en vergezelde hem vaak tijdens de ritten. Door haar man werd zij gekscherend aangeduid als ‘gezagvoerder’.

Kinderen

Het echtpaar Kielen kreeg vijf kinderen en daarnaast is de familie uitgebreid met vier kleinkinderen.De bruidegom fietst nog heel graag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.