Expositie Tia Sprott in Dienstencentrum ’t Weegje in ‘s-Gravendeel

0
234

Werk Tia Sprott A3‘s-Gravendeel – In het ‘s-Gravendeelse Dienstencentrum ’t Weegje is vanaf 31 augustus een expositie te zien met werk van Tia Sprott. Haar kleurrijke schilderijen zijn te zien in de gang bij de receptie, op de eerste verdieping en tevens in de wandelgangen op de begane grond.

Tia Sprott is altijd een creatieveling geweest. Werken met textiel, tekenen, schilderen en beeldjes maken, zij vind het allemaal leuk. Zolang ze maar creatief bezig kan zijn is Tia in haar element. Inmiddels heeft Tia Sprott haar werk ook al op tal van plaatsen geëxposeerd. ‘Al een aantal jaren ben ik vanuit mijn hobby meer aan het schilderen gegaan en ik heb ook bij verschillende kunstenaars workshops en cursussen gevolgd in verschillende technieken waaronder pastel, popart, mix media en acryl. Zo probeer ik mijzelf te verbeteren en ontwikkelen met de geleerde technieken en een eigen weg in de schilderkunst te vinden. Groeien is een kunst, daarom volg ik nog steeds met nodige regelmaat workshops. Ik wil mezelf geen kunstenaar noemen, ik zie het als uiting van mijn creativiteit en enthousiasme. Kleurrijk, vrolijk, warmte, diversiteit en wat humoristisch dat moet mijn werk voorstellen. Mijn stijl is niet in een “hokje” te plaatsen; het is heel divers. Ik schilder echt vanuit mijn gevoel en leg al mijn liefde in mijn schilderijen’, aldus Tia.

Ook in ’t Weegje zorgen haar kleurrijke werkstukken voor een vrolijke en ‘warme’ uitstraling aan de muren. De tentoonstelling van Tia Sprott is nog te bezichtigen t/m 30 oktober aanstaande. Bezichtiging is mogelijk tijdens werkdagen en op de zaterdag. De toegang is uiteraard gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.