MJ Report op bezoek bij de Strijensche Golfclub

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Logo-MJ-Report1400-1024x263HOEKSCHE WAARD – MJ Report ging naar de Strijensche Golfclub om daar een hele middag te vertoeven. Het begint al lekker als blijkt dat Mirjam absoluut de verkeerde schoenen aan heeft. Pro Stefan Dijkema, die de les geeft, wacht geduldig samen met Jeroen tot de schoenen omgewisseld zijn en neemt MJ Report mee naar de Driving Range. Best lastig om die golfbal de lucht in te krijgen blijkt….

Bekijk hieronder de uitzending

De Putting Green en de 9-holes baan zijn ook onderdeel van de les, dus MJ Report moet eraan geloven.Tussendoor hebben de 2 interviews met de voorzitter van de club, Kees Noels, die oa vertelt over de voordelen van een 9-holes baan. Met medeoprichter van de vereniging Leonie Hage die uitlegt waarom ze voor jeugdspelers lessen aanbieden voor bijna niets en met Janny, actief in de wedstrijdcommissie, waarin fun-wedstrijden een belangrijk onderdeel zijn. Ze vertellen allemaal dat de club bekend staat om de laagdrempeligheid.

Golfclub Strijen

“Bij ons is iedereen welkom!” De kernwaarden van de club zijn duidelijk: Gezelligheid en laagdrempeligheid voorop! ” We zijn verre van een elitaire club” vertelt Leonie. En tot de leeftijd van 15 jaar krijg je hier les voor 5 euro van onze Golf Professionals.

Na al deze sportiviteit, sluit MJ Report de dag af in Brasserie de Groene Engel en krijgen ze de specialiteit geserveerd, namelijk de Hoeksche kroket! Ook als u geen lid bent van de club kunt u een heerlijke lunch genieten op het terras of in het knusse clubhuis. Gewoon omdat u zin hebt in een bakkie koffie of om eerst eens sfeer te komen proeven.

U kunt rustig bij de Strijensche Golfclub langsgaan voor meer informatie of om eens een golfles te nemen. U bent van harte uitgenodigd


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren